Rabu, 27 April 2011

ISLAM semakin hari semakin dikecam!

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalammualaikum~


kalau dulu... kte dh dikejutkan dgn page FB si Danny Daniel ..
kemudian Pengumpul awek bertudung..
sekarang muncul pulak makcik yang kononnye 'hajjah'??


ape dah jadi sekarang ni?
makin ramai yang murtad ke?
atau org kafir yang menyamar... utk memperkotak-katikkan ISLAM?!
yang peliknye.. ramai pulak yang like page2 mereka..
alasan, nak kutuk2 mereka..
Astaghfirullah... x payah like! x payah nak kutuk! x payah komen post mereka!
mereka lagi suka... mmg itu pun yg mereka nak.


sedangkan ISLAM ni agama yg tenang dan indah... kalau kita duk kutuk2.. bahasa pun main lepas.. sumpah seranah x tentu hala.. mana identiti sebagai ISLAM yang kita pegang tuh.
nak berhujah biar dgn hujah yang bernas dan kuat... bukan setakat sembur je.


x dapat amal tunjukkan page Danny Daniel dan Pengumpul tu..
sebab, Alhamdulillah... page tu dah dapat remove.
tapi skrg heboh pulak pasal page Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara


dan ini page yang menentangnya.. yang ni boleh join ramai2
Ya Allah,Tunjuk kebenaranmu pada Makcik Hajjah Sitt All-Wuzara


mungkin jugak ni antara tanda2 fitnah dajjal yang semakin hampir.. 
mgkin ini salah satu bentuk usaha freemason atau illuminati utk menjatuhkan umat islam...
wAllahualam~


p/s: dah nak masuk maghrib.. off9~


editted:
dan...
tolong report sekali blog berbahasa inggeris ni...
Astaghfirullahalazim!
http://www.ibloga.blogspot.com/
bye~
sambung study... hehe :P
TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

4 Cahaya menghiasi ruang komen.:

aeshcame berkata...

Huuu~ follow sini..
sedih bc psl m.cik ni..betul ke dia ni m.cik..perangai mcm budak je..x takut ke..huu~ astagfirullah..nauzubillah.. speechless pun ada..huu~ sedih2

Izzuddin Fauzi berkata...

Pandangan enchik nine mudah, jangan sebarkan lagi bende cam nie... jangan comment kat orang yang buat cm tu... just report je kat fb sbg attack page...

kalau kita sebar nanti kita nie membantu menyampaikan bende buruk mereka...

kalau kita komen, dah tentu diorang akan permainkan kita...

so baik pulaukan mereka, diorang buat sbb diorang tau apa yang buruk tu akan disebarkan ++ memang nak main2 kan apa yang kita buat... ok.. that all... :D

Pandangan pribadi,
myetech9[dot]com @ Enchik Nine

sweet honeydew! berkata...

urm.. kekdg pelik. nape masalah depa sume tuh? aishhh.. dunia dunia....

acan ketot berkata...

moge kite sume slmt dri fitnah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...