Jumaat, 20 Mei 2011

Jiwa kacau.

-بسم الله الرحمن الرحيم - السلام عليكم -

Jujur, ini entry merepek.

Sedang online di tepi jalan raya depan rumah atok. Sampai macam tu sekali sebab nak dapat line internet. Tapi tetap tak dapat jugak. Tension-nye. HUHU..

Sekarang ni Amal telah ditag. Ada dua tag contest yang terbengkalai. Bukan tak nak join, bukan malas nak buat entry. Amal kalau ada sapa-sapa tag insyAlah, Amal join. Entry pun dah siap, ada kat draf. Kenapa tak publish? Amal tak dapat nak blogwalking nak inform kat kawan-kawan yang ditag, sebab tu tak berani publish lagi.. :-(

kalau dapat buka blog kawan-kawan pun, yang keluar tulisan je. Gambar, tagboard sume tak keluar. Jadi silent readers je la. Semalam lepak kat McD, sempat lah update blog, renovate sikit-sikit.

Rasa-rasanya kan, sampai habis cuti blog Amal setia kat 300 follower sebab tak blogwalking. HAHA. Bagus-bagus. Erm, pemenang contest ari tu mana eh? taknak tuntuk hadiah ke? Kawan-kawan yang baca ni tolong bagitau kat dorang ye? Amal tak dapat nak  inform dorang. Bye~

TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

4 Cahaya menghiasi ruang komen.:

miss ct berkata...

Assalamualaikum amal..
cantiknya blog..jeles2..hehehe...
nak minta tlg amal lah mcm ni..ct pun nak renovate blog...boleh??

IJAT360 berkata...

amboi amal,,,pakai lenovo..:)

Inani berkata...

uwaaaa...lama saya tak datang sini..sebab bz yg amat..sori kak amal sy tak sempat nak join kontes kak amal..*terlepas adiah aku..hukhukhuk.well sy da buat permohonan maaf secara terbuka kat blog ai tu..hihihi..sori yer..huhuhu

diana berkata...

akak dah kontek kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...