Selasa, 26 April 2011

Bloglist Sangat Setia

Bismillahirrahmanirrahim~
Assalammualaikum

dekat kesempatan masa yang terluang ni, amal nak join aktiviti sket,
terima kasih kepada tuan punyer blog sebab tag amal. :)
sorry lambat sket join atas kekangan yg x dpt dielakkan.

BAGI SAPA2 YANG NAK JOIN KLIK JE BANNER KAT ATAS ATAU KLIK SINI

sebelum amal bagi apa2 komen .. amal nak tag dulu kawan2 baru amal.
hope u all will support this activity ya.. 
mangsa tag amal:


n harap sangat setia pun will visit dorang.. ^^
ni sume kwn2 baru amal.. saje tag, nak jadi lebih rapat lagi.. :)
ok.. komen time :

Sangat Setia minta komen bloglist ke.. komen blog ? huhu~
x pe.. amal komen 2-2.

BLOGLIST
is good if ada bloglist. dah tentu2 kita akan terjah tempat dorang ni. sebab kte nampak update dorang. but kalau terlalu banyak.. rasa2nya terdaya x nak terjah sumer? huhu
macam amal .. amal akan limit maybe 30 blog dlm 1-1 masa. tapi amal akan rombak setiap bulan or kalau rajin minggu.. bloglist amal cume bloglist personal yg mana amal suke terjah n blog kawan2 amal amal letak tanda nak support dorang. :)

BLOG SANGAT SETIA
hmm.. meh amal tenung 2-3 minit...
hmm. cun. x de cacat celanya~ ok je bagi amal.. :)
nama blog pun menarik. yr blog hv an identity..
x mcm blog amal yg bersepah2 identity.. mana satu erk? huhu~
amal kalau tgk blog ada tabs je.. amal akan aggap blog tu macam blog pro. haha
yela... amal nyer blog x de tabs pon.. 1 page je.. hehe
sangat berani wat aktiviti.. walaupun simple..
amal konon nak buat.. tapi x terbuat2.. x berani..
x pe.. mgkin amal akn mulakan dgn contest dulu...
nanti jgn lupe join ok?

itu saje~
Salam kenal..
bye~

TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

5 Cahaya menghiasi ruang komen.:

rara berkata...

heheh thnks yew :) nk ikut la... mkaseh amal. syg awk, folo sy yew :)klu da pape. bole gtw awk

sangat setia berkata...

tenkiu dear. btw, nak banner kmu :) nk tepek kt blog sye :)

sangat setia berkata...

eheh. mst r. setia akn terjah semua :))

NurAmal berkata...

banner tu ape.. menatang 4 segi tepat dgn animation tu ke? haha

dhahlia ahyat berkata...

tankiu tag dalia amal ;)
dalia naa join , tapi taa tahu lhaa .
dalia baru lagi .
naa belajaa dulu .
hmmmm , macam mana ekhh ?
heee ;) tunjuk ajar please .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...