Ahad, 10 April 2011

Final is coming.

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalammualaikum~
sebelum tu..
ape yg ingin amal tulis x de kena mengena dgn sapa2.. sama ada yg hidup ataupun yg telah meninggal dunia.. cume jenis coretan2 yg 'ekeleh..ape dia tulis ni' yang ikhlas dari dalam otak penulis..


agak2nye ape yg korang akan fikir bile amal tulis tajuk entri macam tu...
pikir Positif la er..bkn nye ape pn kan? ehe.. amal tau pembaca blog amal sumer baik2 je... huhu~
 dalam entri kali ni amal nak membebel je.. ttg kehidupan amal kat sini.. dah lama tau x tak tulis entri berlabelkan 'My Self'...

mcm2 dah erlaku dalm minggu ni.. salah satu masalah yg telah membuat amal berada dalm keadaan 'kebebalan' sekarang ni.. sebab.. hp amal dah hilang.. ok, fine.. amal tau hp tu murah.. duk masuk air.. tp, duk baling kat dinding pun x rosak2 gak.. tgk betapa tingginye tahap ketahanan dia.. besar tau x Tool Life dia! haha~ termasuk segala istilah IMT. (budget ah amal!)
tp... hp tu banyak la kenangan2 terindah kat situ.. :'( .. 
dah la beli gne duit sendiri!... 2 sim kad kot dalm tu.. no2 penting lak tu..nanti kalau ade aktiviti mest amal x tau.. ~ sms2 dalam tu.. amal simpan kot,, sayang nak buang!.. Memori kad 2GB tau!!.. dh la ade tourch light!.. s0bs0b*... kebanyakkan hp amal sume nye hilang.. knape2??? (emo lak)
sekarang ni.. amal tgh penin sebab mencari segala punca idea utk pembentangan Manufacturing Process akan datang.. tentang silencer dan nozzle dalm kereta... tapi, kenapa amal x jumpe2?
search nozzle in a car.. tapi , keluar nozzle car wash la.. nozzle car vacuum la... =_="
x tau la mcm mana skrg ni... dgn senior pulak.. aiseh! amal x kenal sapa senior amal.. :P
kalau kenal pun 2-3 org je.. perempuan sorang... itu pn, bukan main susah lg nak tgur.. =_="
senior yg lain.. ramai lelaki... mcm mana nak tegur erk... 
x pelah.. amal pass kat Syariff, Acap, dgn Faiz je suh tnye kalau x tau sgt... pembentangan hari selasa ni... ah! amal harap x la teruk sgt nanti.. :'(
kwn2 tolong doakan la eh.. 

cuti sabtu ahad ni ape amal buat kat rumah.. sumer macam biase je...
keje tetap x siap.. alMaklumlah duk rumah..
tapi, rasenye.. mungkin minggu ni last amal balik rumah dalam bulan ni..
dah bincang dgn ayah.. budjet pun x cukup asik nak jemput amal kat sini je... :'(
x pe lah @least masa yg terluang kat sini amal leh gune utk ulangkaji..
banyak dah matapelajran amal belum sempat nak kejar.. semput2 dh ni..
exam lagi 2 minggu je...
tapi alhamdullilah.. jadual x la pack mane.. cume yg awal2 tu agak meng-Tension-kan.
ni jadual periksa amal:


makin final nak dekat makin tension.. huhu~
chaiyok2 amal! Ganbatte..


Tips utk org Exam mcm saye:
~tidur awal
~banyakkan doa
~rajin2 puasa sunat
~rajin2 solat malam
~jgn lewat2kan solat
~berusaha sehabis baik
*ada ckp dgn seseorg... x kan tdur lambat dah.. paling lambat pun kul1 .. hehe
insyAllah la ye..
dan..
rase2nye.. nak kurngkan blogging... korg jagn merindui amal ye.. haha (perasan)
x pe2 .. kalau rindu gak.. komen je bayak2 kat sini..
n nak mintak maaf yg tinggak jejak tp amal x balas2 ag.. belum sempat nak blogwalking.. kalau ada mase.. janji! amal visit korang punyerlah..
kepada follower2 amal.. x sgka. kejap je dah nak capai 200..
tq ye! aishiteru~
amal akan sentiasa ikut blog korg insyAllah..
bye~




TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

3 Cahaya menghiasi ruang komen.:

Inani berkata...

salam kak amal..wah wah.nampak cam dah nak stress je..^^..dun wori be epi sis..slalu la wat solat hajat mohon Allah permudahkan urusan kak amal ^^..gerenti la kalo kak amal buat betul2, mintak sungguh2..kak amal akan rasa tenang ckit and insyAllah rasa mudah je nak wat pape..^^..jgn sedih jgn takut..sesungguhnya Allah bersama kita..^0^. ingat tu..doa banyak2..;0

IJAT360 berkata...

ala..hp hilang plak..hurm..gud luck utk exam tau nuramal..^_^ tapi jgn study lewat2 malam..kalau tak hantu mak cik karipap datang..hihi..seram tak? :P

NurAmal berkata...

inani: yup.. macam tu lah nampaknye.. time kasih ye.. :)

ijat: huhu~ yela.. hp hilang.. sedih tau. hantu karipap x de kat sini.. tp, hantu yg curi telefon tu.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...