Sabtu, 5 November 2011

Berkesan ke Auto-publish post?

- بسم الله الرحمن الرحيم - السلام عليكم -

Otai-otai cakap, kalau kita nak tinggalkan blog buat sementara waktu, buat post auto-publish. Kirenya blog akan sentiasa update walaupun kita tak online.

Bukannya tak reti, reti.. Kalau nak buat tutorial pun boleh.(bajet). Lupekan je lah, nak buat tutorial konon. Tak layak kot. Malas tu satu hal. Dah ramai dah yang buat. Google je, beratus-ratus page jumpa. Hehehe


Tapi, fikir-fikir balik.. risau pulak Amal. Huhu
Yela, blog ni bukannye comel macam blog gadis tomato, bukannya hebat mcm blog kak diana, tak lah hot macam blog Jejaka Terhangat.

Blog orang-orang ni, dah femes. Ade pengikut tetap sendiri. Amal? Harammm... Ade ke? Kalau ade sila angkat jari kelingking kaki anda. XD

Kalau Amal buat auto-publish, boleh jalan ke? Hahaha...
Kalau tak online dah sah-sah tak blogwalking kan? Mana Amal nak ketagih komen??? padahal blogwalking pun susah nak dpt komen.. Hahahaha 

Fikir-fikir, lantak ekau lah.. janji tak la bersarang blog ni. Amal sendiri yang bace pun tada hal punyer.. ^^

Almaklumlah, entry tak bermutu. :))

-first auto-publish entry-

TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

2 Cahaya menghiasi ruang komen.:

fiezah91 berkata...

hehe. autopost memang berkesan kalau tak ada masa nak berblogging. ada pembaca ke tak tu terpulang dengan sesebuah blog tu. setiap blog ada kekuatan dan pengikutnya sendiri.sama jugak macam amal. tak ada banyak komen tak bererti orang tak baca entri :)

Miss Eiza berkata...

haha....org selalunya lebih suke shout2 dari komen kan...huhu..tp sy lagik suka komen dari shout..sbb komen tu kekal.hehehe

*eh komen sy ni kene dgn topik ke?hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...