Khamis, 28 April 2011

dapat Rm50 bile kutuk Amal

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalammualaikum~


Amal agak ter'shock' sekejap semalam... lepas bace komen kwn blogger ni...
dia ckp macam ni..
"perkemaskan blog"
2 ayat ni dah buat amal sentap .. haha XD
sebelum ni.. bila amal mintak pandangan sape2.. x pernah nak komen pun..
akhirnye ada gak org komen.. amal suka..
suka dalam ke-tekejut-an .. :P
amal memang dr dulu nak bege blog nih.. tapi x tau la nak buat ape..
so, selain nak mengeratkan lagi hubungan antara kawan2 blogger ni.. amal nak la jugak serba sedikit benda yang amal buat ni mendatangkan faedah pada amal..
amal buat ala2 contest la erk..


dan ni antara syarat2 nye.. syarat2 biase contest je.. tapi jgn risau la.. senang je.. amal pun x nak susah2kan kwn2 amal...


1) korang mestilah follower blog amal & letak amal kat bloglist korang ye... wink2*


2) x de banner utk korang tepek kat entry or sidebar.. blog pun level bwh dr picisan ni.. banner pun x pernah wujud .. amal ada header je.. :P letak kat entry sekecil2 yg boleh.. menyemak je.. huhu~ link kan header ni ke blog amal ni.
click dlu header buruk ni.. pastu baru copy
3) tag la dalam 2 org cukuplah... (sebab amal suka no 2) kalau boleh amal x nak suruh kwn2 tag.. tapi memandangkan visitor blog amal pun ciput.. x salah kot mintak sikit kan.. hehe~


4) buat entri bertajuk " NurAmal:: dapat Rm50 bile kutuk Amal." (melampau punyer tajuk) terus buat entry.. x yah terangkan pasal syarat2 sumer ni... entry tentang blog amal .. kira mcm blog review la jugak.. tapi.. amal nak lebihkan yang buruk2 je... time ni la korang nak kuarkan bakat kutuk korang habis2! TAPI... bahasa mencarut tidak dibenarkan ye...


contoh:


Kebaikan: 
- comel (perasan)
- terang


Keburukan:
-buang la rama2 besar yg bertepek kat tepi blog tu makcik!
-bencilah star2 kat belah kanan tu
-benci nuffnang! (opps..)
- ..
- ...


lepas siap entry.. letak link kat bawah entry ni... terima kasih ye!


tarikh bermula dari hari ni iaitu 28 APRIL 2011 hingga 28 MEI 2011 .. sebulan amal bagi.. lamenye... x sabar nak bege blog mana yg patut...


Hadiah x lah lumayan mana... tapi sebagai menghargai korang yang join ni.. amal akan buat 1 bloglist khas utk yang join ni... dan bagi entry yang paling amal rase dia kutuk habis blog amal disamping memberi sokongan membina ada hadiah utk dia:


Yang terbaik tu ... amal bagi RM50.00 ... ok x?
dan ada 5 hadiah saguhati RM10.00 ....


walaupun (amal mengaku) amal tgh kering gak skrg ni.. huhu XD
x pe sebulan tu lame.. lama lagi..  amal g banting tulang carik duit dulu.. haha~


tak salah kan tolong amal... hehe~
amal kat sini nak tag (amal dah amek persetujuan mereka utk di-tag ye..hehe)
MOON ,  
AUFA
BUDAK KEDAH (blog under construction lah pulak)


ok.. done~
bye...
(p/s: penilaian berdasarkan : memenuhi syarat .. keberkesanan bahasa .. kelogikan komen)
TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

26 Cahaya menghiasi ruang komen.:

cik payung umbrella berkata...

nak join..t;p tk tau nak kutuk ape sbb blog sendiri pun bersepah... :(

Haeruddin berkata...

http://haeradmin.blogspot.com/2011/04/segmentdapat-rm50-bila-kutuk-amal_28.html

Inani berkata...

he2..oooo..nak suh kutuk eh??siap la kak amal..teruk sy kerjakan nnti..ngeh3..

*hehehehehehehe..snyum jahat mula terukir dari bibirku..muahahahhahah

NurAmal berkata...

silakan2~ akak pon nak tgk canae nani kutuk ni.. ehe.. bolehke~ sampai ke hati nak kutuk akak ni .. hmm? :P

abglan berkata...

Ler... patut le Haeruddin... ingatkan ape la yang dia ni panas sangat. Good job Amal. Saya pun nk sokong contest nie... :)

Fariq berkata...

fs nak join gak ni... nantikan kutukan dari fs... :hoho

Fariq berkata...

nah link.. ikhlas dari hati...

http://fariqscorpio.com/nuramal-dapat-rm50-bila-kutuk-amal/

sangat setia berkata...

xsmpy aty nk ktok kwn sndri :P

NurAmal berkata...

SS : "kutuk" secara berhemah.. :P

SYAF berkata...

hihi..sama lak kita amal..syaf pun ada wat entry gak
http://syaf.frenzyfm.my/2011/05/segmen-kritikan-anda-inspirasi-syaf.html
ok nanti syaf bagi pandangan syaf ttg blog amal nie yea...

SYAF berkata...

http://syaf.frenzyfm.my/2011/05/nuramal-dapat-rm50-bila-kutuk-amal.html nie PanDanGan SYaf

Mr.CiteJe berkata...

dah join!.. :) baca2 lah ye..mana tau berguna tuk nuramal :)

http://citeje.com/personal-talking/nuramal-dapat-rm50-tatkala-kutuk-amal/

l° ~❤Misz Nadea❤~°l berkata...

http://www.misznadea.com/2011/05/dapat-rm50-bile-kutuk-amal.html

aNiM berkata...

join juga :)

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/nuramal-dapat-rm50-bila-kutuk-amal.html

jemput jengah entri saya :)

tq~

diana berkata...

akak join boleh dak??:p

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/05/nuramal-dapat-rm50-bile-kutuk-amal.html

Jejaka Terhangat berkata...

JT dah join..sila2 la ambik point mane yg baik ek. ngeh..

http://www.jejakaterhangat.com/2011/05/nur-amal-dapat-rm50-bila-kutuk-nur-amal.html

akutetapaku.com berkata...

ok nak kutuk ni..jap ek..nak bina yat kutu2 jap :)

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/nuramal-dapat-rm50-bile-kutuk-amal.html

mia.lia berkata...

http://luvmia97.blogspot.com/2011/05/dapat-rm50-bila-kutuk-blog-amal.html

saya pengutuk yang sopan keh ! HAHA

diana II berkata...

diana join!!!!!!

http://d3y4n4.blogspot.com/2011/05/nuramaldapat-rm50-bile-kutuk.html

MiSs OrAnGe JuIcE berkata...

nak join....tp x pandai laa nak uat cane... saya baru 3 hari je dlm dunia blogger nie...
Ce ajar kit...

dieba zaty khai berkata...

hye cik amal ?
zaty join ye :)

http://diebazaty.blogspot.com/2011/05/nuramal-dapat-rm50-bile-kutuk-amal.html

abglan berkata...

Soalan cepu emas... Cammana setakat nie Amal? tahan lagi ke kena kutuk...

KayNisa berkata...

yeay, nak join gak

http://kaylizard.blogspot.com/2011/05/nuramal-dapat-rm50-bile-kutuk-amal.html

Jom lawat Blog Kaynisa ^_^

NurAmal berkata...

sumer nye kritikan yg berguna... tahan lagi setakat ni .. :)
x nak join ke? ^^

fiezahkecik berkata...

amal! kutukan untuk ko.. maaf ye.. jangan terjun bangunan sudah :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/05/nuramal-dapat-rm50-bile-kutuk-amal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...