Rabu, 18 Mei 2011

Pengumuman : Result Contest Review rm50

-بسم الله الرحمن الرحيم - السلام عليكم -

Seperti yang dijanjikan, result sebelum hari jumaat. Kenapa dipercepatkan? Benda baik jangan dilambat-lambatkan. HAHA

Seriously, susahnya nak pilih.... =.=" . Semuanya membina. Sangat-sangat. Sebenarnya, semua pun menang. ^^ Tapikan, Amal tak ada budjet nak bagi hadiah kat semua. HUHU

Peserta-peserta a.k.a pengkritik hebat yang join, dan yang ber'tick' tu adalah pemenangnya :

FARIQ
HAERUDDIN
SYAF
MR.CITE JE
MISZ NADEA
ANIM
DIANA
JEJAKA TERHANGAT
FADZILLAH KAMARUDIN
MIA.LIA
DIANA II
DIEBA ZATY
KAY NISA
FIEZAH KECIK
Dalam banyak-banyak ni, Amal paling suka :

KAK.DIANA | JEJAKA TERHANGAT | FIEZAH KECIK 


Sebab:

  • Penyampaian sangat jelas.
  • Siap link ke tutorial lagi. ^^
  • Nampak betul kesungguhannya:
diletaknya simbol mengundi ni atas pop-up note Amal =.="
tolong Amal timbangkan blog ^^
Dan, pemenang utamanya, JEJAKA TERHANGAT.
Tak dapat dinafikan, memang pandai beliau buat review. Mestilah, beliau pun selalu buat segmen review blog. Kalau tak pro macam mana beliau nak jadi penganjur kan? :-P (kipas sket)



Kepada sahabat-sahabat yang menang, sila contact Amal di mesej [FB] tentang macam mana nak bagi hadiah erk. Sama ada melalui top-up, atau bank-in. [Tentang hadiah] semua dah tau kan?


p/s: Amal dah ambil point-point penting. Sekarang tengah renovate blog. Tapi semuanya serba tak kena. Hmm.. Sahabat-sahabat, perlu tak Amal tukar theme? Ada yang cakap template Amal sekarang nampak pelik,terlampau ke kanan. Nak mintak FARIQ tolong Amal boleh?... lalala~

TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

6 Cahaya menghiasi ruang komen.:

fiezahkecik berkata...

errr? menang ke?

diana berkata...

eh!!akak menang ke??
heheeh..terima kasih...

elok jugak mintak fariq yang tolong..
akak pun selalu mintak tolong dengan dia je..
pilih je nak pakai template yang donload2 tu atau yang design sendiri....

miss ct berkata...

Assalamualaikum amal...
tahniah..berjaya wat contest..ttg renovate blog tu, amal try minta tlg dr fariq..xpun jt,cl,ss atau sape2 di bcr..mereka pasti akan bantu...percayalah..semoga bertukar menjadi blog yang lebih comel =)

SyedGraphiX berkata...

wahhhhhhh.... tahniah JT! XD

KPLSPM da bleh semakk. korang dapat takk? jom jom tgk.. err..sy dpat kat lembah pantai -.-" http://www.syedgraphix.com/2011/05/semakan-tawaran-kursus-perguruan-lepas.html

Siti Safiyyah berkata...

tahniah semua yg menang tu.. terbaiklah JT nye kutuk tu :p


p/s: ss nak btau amal kene tag.. http://www.sitisafiyyah.com/2011/05/kenangan-pahitku-contest.html

Jejaka Terhangat berkata...

wahh...menang tempat pertama. thanks byk2 cik Nuramal. hehe..

selamat berenovate blog la lepas ni yel..jap lg JT pm kat facebook. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...