Rabu, 11 Mei 2011

Ni baru 1 Malaysia namanya.

- بسم الله الرحمن الرحيم - السلام عليكم -


Esok adalah paper last untuk exam yang paling ... bagi Amal. Badan pun dah lemah longlai dah ni.
Mood makan pun tah kemana. Apatah lagi mood tidur, eh? tak..tak.. mood tidur sentiasa ada. Cume terpaksa dikebumikan sekejap hajat tu. Air muka dah macam zombi. Mata dah macam panda. 
(Sila percaya)


So, oleh kerana badan dan otak yang tak dapat nak terima apa-apa lagi ni, amal amek keputusan untuk luangkan sikit masa buat satu entri. Tapi bukan entri berat la. Malas nak buat research 2-3 jam. Yang berat-berat lain hari kita cerita. Lepas exam ye. Yang kali ni kita membebel je.


Teruskan lagi, apa maksud 1Malaysia ? Amal malas nak cerita korang boleh [KLIK] untuk tahu lebih lanjut. Tu pun kalau tak tahulah. o_0"


Bukan tu yang Amal nak cite sebenarnya. Sebenarnye, setelah sekian lama (minggu exam ni) Amal duk terceruk dalam bilik ni, makan pun sesekali je, itu pun tapau. Orang tak ada kawan kan, malas lah nak makan sorang-sorang menghadap orang-orang yang tak kenal kat DM tu. Hari ini, kawan ajak makan. Ingat kami bertiga je, sekali kami berenam. Tau ape? 2 Melayu, 3 India dan 1 Cina.


Amal banyak kali jugak makan dengan kawan-kawan India ni, 1 je yang tak selesa, iaitu apabila dia bercerita cakap bahasa dia. Memang la kan..................................


Tapi tadi, seronok. Sebab? All of them talk in English. So, Amal faham dan boleh bergelak ketawa bersama serta menyampuk sesuka hatiku.. HAHA


Dan, esok mereka ajak bf, i mean breakfast sama-sama pulak. They said for the last time. =_=" Nampak sangat Amal takkan dapat kolej semester depan. Misi cari rumah pun bermula..... lalalala~


Ok, tu je. Cite panjang pun bukan ada yang komen. HUHU.


p/s: Perasan tak Amal sedang berlatih baiki tulisan. Jaga huruf besar dan kecil? HEHE
TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

4 Cahaya menghiasi ruang komen.:

IJAT360 berkata...

yelah kan amal pandai BI.. ^_^..so amal know wat they toking abaut..hehe

p/s: tak sabar lah tu nak habis exam..hehe

NurAmal berkata...

ala jat.. stkt dgr faham semua org punboleh.. ^^
nk bercakap tergeliat lidah.. :P

Mr.Kerro berkata...

waa bestnye msti amal TOP BI ni kan? tp lagi best dpt blajar bhasa diorg bru btul2 1 Malaysia :)

NurAmal berkata...

MK.. x top pun la.. T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...