Jumaat, 9 Mac 2012

Salam tahun 2012

- بسم الله الرحمن الرحيم - السلام عليكم -


Memang tak dinafikan, tahun 2012 dah lame dah masuk.. Sooo sori, wish sgt lambat. Sekarang sahaja kita dah berada di bulan March. Owh, rupenya lama gilak Amal x update blog. Last update pada bulan disember tahun lepas. Ape yang Amal busy sangat pun Amal tak tau. Check punyer check rupenye banyak komen-komen dari anonymous yang datang bertenggek kat 'awaiting moderation' comment Amal. Ada yang komen baik-baik, ade yang menghentam, tak ape... Amal suke .. hehehehe bertambah-tambah komen Amal.

Lepas ni Amal try rajin-rajinkan diri dan luangkan sikit masa untuk update.. Kesian blog usia dah cecah tahun ke-5 ni bersawang dibiarkan macam tu je... 

Owh, ye tak ye... umur masing-masing pun dah meningkatkan... Umur Amal dah masuk 21.. Yeay! Ape yang best nye bila dah masuk umur 20-an? Nanti la kita bincangkan... mungkin di lain entri.. Buat entri ni pun di tengah malam. Mata tak ngantuk sebab dah terlebih tidur siang tadi.. hehehehe Kaki je yang letih bengkak-bengkak sebab training aktiviti kolej tiap-tiap malam.

Perkembangan semasa tak banyak, cume mule memahami ape erti kasih.. echeewah.. mule memberanikan diri untuk berjinak-jinak berdiri dihadapan org ramai dengan harapan bertambah keyakinan diri... belajar benda baru yang menarik dan memuaskan.. mencari kawan-kawan baru di kolej kediaman yang baru, di mana tak ada sorang pun yang mengenali Amal dengan rapat, belajar hidup berdikari dan sendiri... Makin hari diri ni terasa makin menjadi-jadi "lone-ranger"nye.. LOL --" Boleh ke confident level Amal meningkat?  Sedangkan Amal hanya mampu menulis dan menaip, bercakap kurang sekali.. Tension dgn coarse subject english presentation semester ni...Setiap minggu kena bercakap kat depan, makin hari makin disaster cara Amal present. #huh

Sekian, mohon doa dari teman-teman untuk yg terbaik. 

ps: nmpk sgt Amal mule cari blog ni bile rase diri tak dapat tanggung tension tapi takde org yg boleh Amal luahkan. 


TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

1 Cahaya menghiasi ruang komen.:

ariff al-baqi berkata...

amboih, lama ngat ni.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...