Khamis, 31 Mac 2011

Last Day for McD free breakfast coupon.

Bismillah..
Salamualaik~

pg td... kul 8.30 dh trun tggu bas.. sem 2 ni.. x pernah tgu bas seawal tu.. sebab rata2 kelas mule pukul 10 atau seblas..(ho.. kecuali hari jumaat..kalau sem lepas jumaat cuti..best ya amat)
sebab ape kuar awal...??
sebab dh rancang semalam nak breakfast ramai2 kat luar..hehe
last date.

tapi.. kwn photostet jee kowt.. bnyk2.. laku plak tu.. ish3


bak kwn ckp " tak rugi ke dorang kalau boleh photostet macam ni.. makan 7 keturunan pun x habis.." hehe.. tu kalau x de tarikh luput la kak..
hehe.. untung ..
tapi pagi td... ramai sgt2 org kat McD petaling tu...
beratur 2 line sampai keluar2... dekat 1/2 jam jugak berdiri tu..
sampai time dah habis mkan, ktewang dah nak balik tu..
 dgr sorang abg kat situ..(pekerja mcd tu la)
ckp.. "dah2..cukup2... dah habis dh.. penat aku nak buat banyak2 ni..
hehe^^

amal dpt bendalah ni..
sampai 3 kowt... MUAK nak mkn.. =_="
disebab kan uncle teksi time pergi tu agak berdedikasi.. kami x dibenarkan naik 5 org..
tapi time balik.. disebabkan uncle teksi tu agak berkira (kne tambah rm2 ringgit !!!) kami naik 5 org 1 teksi.. yg dah sah2 melanggar peraturan teksi.. 
( jangan risau.. muat..kami kecik2 je.)


balik tu trus g kelas ODE n anta assg. yg ktewang buat sambil makan kat McD tadi..

lepas tu ade gap 2 jam (kul 1-3).. time tu.. ktewang buat keje nakal sket.. hehe (gelak jahat)
ktewang ceroboh bilik seminar n pinjam projektor n skrin besar kat situ.. wat tgk m0vie..
best giler.. private cinema.. kehkehkeh ^^

gambar sekadar hiasan
x smpai 1 jam setengah.... kami dah off dah keje ni... 
nak menunaikan tanggungjawab sebagai umat Islam.. 
(jgn tiru aksi ini... kalau nak tiru pon apesalahnye.. tp pastikan korang pRo ye..^^)

lepas itu... hari2 berlalu seperti biase.. 
kelas sampai ke petang.. tunggu bas dan balik ke kolej..
bla..bla...bla...

ok!
bye~

dlm hati:: ni baru la Mechy's Gurlz.. hehe

TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

2 Cahaya menghiasi ruang komen.:

una din berkata...

hey, kemain semangat ea nk redeem mcd. kihkih

nuramal berkata...

hehe... haruslah.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...