Rabu, 30 Mac 2011

Suke after STress..

Bismillah...
Salamualaik~

Siang td mood bukan maen baik lagi....
ho.. ye.. ade presentation projek td.. tajuk Wind Turbine..
dan amal cite pasal cost trends.. time nak buat, perggh~ azab.. payah t0l bi dia~
dgn graph merapu, ringgit, dollar sumer cukup.. bahasa tahap tinggi.. T_T
memang ter'wind2' mse present kat situ... dgn bi yg tunggang langgang...
(lidah keras kowt ckp bi)

tp... Alhamdulillah.. sumer berjalan lancar..
presentation group ktewang dapat pujian.. dr pada Slide yg superb.. sampai la presentation yg ok..
tp dapat sedas kritikan yg membina.. yakni alkisahnye kami kurang point.. kami sumer bercerita pasal trend dia.. tp x touch about percentage.. coordinator tu pesan 
"engineering is about calculation and numbers..nope only facts"

hehe~
yg penting 1 projek dah selesai.. makanya hari ni tersangatlah free-nye.. wah..
barulah dpt tulis kat blog tentang crita diri sendiri secara jujur dn berhemah.. ^^
tapi hari ni...
x dptlah nak lepak mcm selalu (2jam gap dh gune wat presentation td)
tp... td lepas habis kelas @ 2pm
kami bercadang nak pg IPK fair kat dpn perdanasiswa
masa tu siyes lapa..
akhirnye dtg2... ku cari2... dimanakah sumer gerai jual makanan???

sumer dh habis... dah tutup.. apsal laku sgt??! ke mereka2 jual sikit2 je.. takut x habis..
nak x nak, kami terpaksa g makan kat kafe perdanasiswa..
time tuh dh pukul 3.. nak makan nasi pon dah x de mood..
bli beger je la... tu pun tinggal daging ,last pulak tu... asal nak ayam special...x kesampaian.

tapi seblum pergi tu.. kami tunggu kawan.. sbb presentation dia pkul 2.. 
sambil2 tu.. biasela.. perempuan kalau dh duk sekumpulan melepak.. ape lagi..
chit-chat dan pot-pet ler...

macam2 duk cite td...
dari pasal ... KOMEN PRESENTATION, melalut sampai... COORDINATOR YANG BAIK LAGI BERGAYA...PAKWE KAMU PAKWE DIA...
KERETA SEORANG MAMAT... TUTORIAL PAKAI SHAWL... MINAH HOT...(eh! tp kami x mengumpat tau...tajuk je mcm ngumpat ni.. kami lebih kepada membina motivasi dn merancang hari esok.. ehe) sampai la berita 1 dunia tau...
JACKIE CHAN HEART ATTACK yg sebenarnye.. x bet0l kan?? ye x..

adeh... amal tumpang gelak je la erk.. huhu
mane yg sesuai tu.. boleh la mnyampuk sket2..
^^

mse kat fair tu td... dtg berjalan kaki, berpanas.. semata2 bli ice blended yg 'cayaq hebeh'..
=_=" dan.. abg yg buat ice blended tu..... x perlulah nak cite kat sini... aib2.. ish2.
seorang kwn ckp " aku bli air sirap lagi bagus kalau camni iceblended nye, huh!''
dia ni memang peminat tegar air sirap.. hehe~

ok ah..
tetibe mood kurang pulak..
nak cite panjang ag sebenrye.. 
overload plak entri kali neh.
bye


pssstt: hari esok mesti lagi best.. mcm2 ktewang dh rancang. ^^

TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

2 Cahaya menghiasi ruang komen.:

Balkis berkata...

belaja kat mane ni?

Nur Amalina binti Yazid berkata...

kat UM.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...