Ahad, 19 Jun 2011

Bertuahnye Amal!

- بسم الله الرحمن الرحيم - السلام عليكم -


Awak... Bertuahnya aye dapat kenal dengan awak. Awak dah lengkapkan hidup aye. Tanpa awak sekarang, aye rasa macam kurang bahagialah. Aye harap awak pun macam tu.


Weekkk! Nak muntah.. Amal tak akan tulis jenis entry yang macam tu, pehlisss! Entry berbaur fasal ke-cinta-an dan ke-couple-an bukanlah cara saya. :nono . Oh, bukan bermaksud Amal ni anti atau tak romantik, tapi tu nanti-nantila , khas untuk yang halal sahaja. (itu pun kalau ada) :malu *apa aku merepek ni..


Kembali ke tujuan asal, sebenarnyakan... baru-baru ni Amal rasa sangat bertuahlah... Yela, mana taknye, tengok..


Segmen yang Yang Berhormat FariqScorpio buat pun Amal dah menang.. :hoho Dah bertepek banner asal siap Amal kat blog dia. Lawa tak banner Amal terlekat kat blog beliau tu. Harap-harap tak mencacatkan pemandangan blog beliau. Kepada beliau, kalau rasa-rasanya banner itu mencacatkan identiti blog anda, saya rekomenkan anda buang je dan gantikan dengan list entry-entry blog saye.. hahahaha~ *demand Kalau rajin lagi, buatkan je yang baru. :hoho


Photobucket
Selain itu, secara kezutannye, Amal dah jadi orang bertuah yang tercabut untuk dijadikan bahan review oleh Yang Berbahagia Cik Sangat Setia* cabutan bloglist betuah: 160611 Bestnye, huhu.. Nampak cantik je blog Amal diprint-screen dan ditepek kat situ. Siap dapat award lagi. Awar ini Amal letakkan kat page award Amal. Terima kasih sangat ye sangat setia. *muahh..muahh.. XD


Tapi kan, satu je la Amal kesal, kenapalah bila tibanya hari-hari bertuah ni Amal tak dapat nak manfaatkan? Busy sokmo. Menghadap customer je hari-hari. Mujur, Alhamdulillah hari ni cuti. :terharu

TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

5 Cahaya menghiasi ruang komen.:

SyahmiFikri berkata...

wah! bertuah.. bagus lah cmtuh kan.. kan.. =)

Fariq berkata...

listkan entry2 amal ye.. hohoho.. tu tak dapek la nak nolong.. takde dlm perjanjian... lawa la tu guna banner.. mesti ramai yg berkelip2 mata tgk katun tu.. :p

blogtube berkata...

eeee.... sronoknya dapat award 'congrat!'


ronda ronda bersama nuramal@myobw...

NurAmal berkata...

syahmi: tulah.. gest kan.
obw: tq yup
fs : org gurau je la... hehehe

RedVixen berkata...

time baca perenggan pertama tu baru nak mengutuk dalam hati... hahahah
btw tahniah ye! seronoknya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...