Rabu, 2 November 2011

Hal yang seronok semua orang suka.

- بسم الله الرحمن الرحيم - السلام عليكم -

Biasalah kalau dah namanya manusiakan....

Ade ke orang yang tak sukakan keseronokan? 

Mungkin bagi korang, rasa ade. Yela, bila anda tengok orang yang suka bersendiri, or something that u feels weird.. Mungkin bagi anda benda yang dia  minati tu membosankan. Tapi bagi dia , itulah yang seronok.

Dalam diri kita ada juga yang kita suka tapi orang lain tak suka.

Yang penting! jangan lembik lidah sangat, ringan je mulut nak kutuk hobi orang lain yang dia rasa tu keseronokan bagi dia. 

Peduli la, dia suke kumpul pembaris patah ke.... kumpul tisu free ke.... tiup semut ke.... main lampu meja ke.... Mungkin anda boleh support mereka dengan bagi pembaris patah anda padanya. Pasti dia sangat teruja!! "ohhh.. tengkiu my dear friend." 

Cubalah fikir dari sudut dia, jangan nak blame seseorang tu berdasarkan apa yang dia suka. Tu hak dia kan. Hormat sikit.

Ade ke antara korang ada hobi yang pelik-pelik?

Psstt... Amal ade, ala.. mesti setiap orang ade.. hehehe penyedap hati ..( i guess )... :)

What so ever lah... enjoy je ape yang korang rase enjoy, tapi berpada-padalah... ^^

TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

4 Cahaya menghiasi ruang komen.:

Miss Eiza berkata...

erk~tido tu kira hobi tak?ekekekeke

NurAmal berkata...

kire2... :)
ho........... suke tdur erk.. hehehe

syafiqakarim berkata...

haha iqa suka perli org.kalau org tu xbtl,iqa xsuka dia tego :)
kahkah egooo. -.-

hobi iqa kumpul rm5.best.kahkah.bila malam suka pasang lilin wangi2 sambil layan feeling.

Tanpa Nama berkata...

belajar banyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...