Jumaat, 14 November 2008

SPM 08

salam.... first of all,minta maaf sesangat kat kengkawan yang cuba buka blog nih,tapi tiada paper perubahan,, almaklumlah...owang nak amik SPM... nih tengah amik spm la nih,curik2 mase sket untuk isi blog sambil2 mohon IPTA melalui internet... paper pon ,harap orang yang bacer blog nih boleh doakan kecemerlangan saya dan kengkawan sumer... kami akan berusaha bersungguh2...kepada cikgu-cikgu...terima kasih banyak25.. support cikgu 2 bawa 1001 makne wat kami... ibu bapa pon...doa2 mereka tak dapat saya balas...harap kalau saya dapat yang terbaik bolehlah gembirakan mereka sikit.. tapi e2 sumer kuasa Allah.. kita hanya merancang tuhan yang menentukan.. ye x?! harap dapat sumer A...(harap jerw la... :-).) arios amigos!p/s:-semoga berjaya kepada kengkawan: kaa_group,atix,nad,fad,anastasya,palee,fitri,ziehan,adie,aliff,saidatul..dan kengkawan len juge...(mintak maaf kalau tak tersebut...too many! huhu)
TQ luangkan masa, alang-alang komenlah sekali :)

2 Cahaya menghiasi ruang komen.:

♥Mai berkata...

assalamualaikum.. ni cg mai...
cg doakan semua nya berjaya... dan mendapat semua A... insyaAllah..
kat blog cg tu ada cg post ttg
Geomatika College... tgk lah kut berminat ngan courses nya...

amal_leena berkata...

bile la amalina nak renew blog dier nie???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...